Zon, zee, zeilen… vrijheid!

Zon, zee, zeilen, vrijheid, luxe, natuur en rust. Klinkt goed, toch? Ook dit seizoen staat Martijn weer aan het roer als jullie eigen schipper. Over de helderblauwe Middellandse Zee neemt hij je mee naar prachtige plekken.

Zeilvakantie in Griekenland met schipper

Of je nu wil zeilen op de Dodekanesos in Griekenland (ook wel bekend als de twaalf eilanden), de Sporaden of de Ionische zee, Martijn kent deze gebieden als schipper inmiddels op zijn duimpje. Hij weet precies waar je moet zijn voor de mooiste afgelegen baaien, havens, de beste lokale restaurantjes en bijzondere plekken in de natuur. In overleg kiezen we een vaargebied en stellen we een mooie route samen.

Beleef een onvergetelijke vakantie

Met een zeiljacht kom je op plekken waar je normaal niet kunt komen. Martijn kent de onontdekte parels en brengt je er graag naartoe. Uniek aan een vakantie met Mojo Sailing is dat niets vaststaat. Samen bedenken we een mooi programma. Dolfijnen spotten? Een nachtje slapen op het dek onder de sterrenhemel? Gaan we doen!

Voorbeeld programma zeilvakantie in Griekenland

Omdat we elke vakantieprogramma in overleg en op maat samenstellen, bestaat er geen vast programma. Maar om toch alvast een beeld te krijgen: zo zou jouw zeilvakantie eruit kunnen zien.

Dag 1 (zaterdag)  Vanaf 16.00uur kun je inschepen en je spullen in de hut leggen. We voorzien het schip van proviand waarna we de volgende ochtend uitvaren.

Dag 2 t/m 7 (zondag t/m vrijdag) ‘s Ochtends is er tussen 08.00 en 10.00 uur tijd voor ontbijt, waarna we rond 11.00 uur uitvaren. In overleg bepalen we het dagprogramma. Actief zeilen of snorkelen in een schitterende baai, het kan allebei. De lunch wordt ’s middags meestal aan boord genuttigd. Tegen het einde van de dag meren we bij een eiland aan of gaan we voor anker waardoor er alle gelegenheid is om op eigen houtje het aangedane eiland te ontdekken. Vrijdag zal de eindbestemming de haven zijn waaruit we ook zijn vertrokken. 

Dag 8 (zaterdag) Dit is de dag dat je weer naar huis gaat. In de ochtend kun je aan boord nog tot 10.00uur ontbijten en is het tijd om je je spullen te pakken en van boord te gaan. Vanaf 11.00uur wordt het schip schoongemaakt.

Prijs per week

Schip geschikt voor max. 4 personen – prijs per week 4.495,-
Schip geschikt voor max. 6 personen – prijs per week 5.495,-
Schip geschikt voor max. 8 personen – prijs per week 6.495,-
Schip geschikt voor max.10. personen – prijs per week 7.495,-

Prijs is inclusief:  Nederlandse RYA Yachtmaster certified schipper, verblijf en overnachting aan boord.

Prijs is exclusief: Vliegtickets, transfers, diesel, havengelden en eindschoonmaak (diesel, havengelden en eindschoonmaak ook mogelijk als pakketprijs).

Voorwaarden

  • De startdag en einddag is zaterdag.
  • Boeking is pas definitief na acceptatie door Mojo Sailing en ontvangst aanbetaling van de reissom.
  • Prijzen zijn inclusief btw.

 

Zon, zee, zeilen… vrijheid!

Met Mojo Sailing en kies je voor een heerlijke, onafhankelijke vakantie waarin je veel moois zult zien. Een of twee weken, dat kan allebei. Zeil jij deze zomer over de Middellandse Zee met een eigen schipper?

Meer informatie?

Martijn Post
+31 (0) 6 1111 5036
martijn@mojosailing.nl