Zeiltraining en ervaringstocht

Zeiltraining vaarbewijs en ervaringstocht

Binnen één week word je aan boord niet alleen klaargestoomd voor de examens vaarbewijs 1 & 2 maar ook voor het marifooncertificaat. Hiermee breng je het geleerde direct in de praktijk en sta je zelf aan het roer van een prachtig zeiljacht! Dit is hét moment om je vaarbewijs te halen!

 

Vertrek vanuit Tenerife
Even klaar met het koude weer in Nederland en toe aan zeilen in de zon? We varen vanuit de haven van San Miquel in Tenerife. Op zaterdag kun je vanaf 17.00 uur inschepen op het schip in de haven van San Miguel en je spullen in de hut leggen. Het schip wordt ondertussen van proviand voorzien waarna we de volgende ochtend direct uitvaren. Van zondag tot en met vrijdag is er elke dag tussen 08.00 en 10.00 uur tijd voor ontbijt en theorieles. Rond 11.00 uur varen we uit. In overleg maken we de dagindeling, van actief zeilen tot relaxen en genieten van het heerlijke weer. We lunchen meestal aan boord. Tegen het einde van de dag meren we in een haventje aan, er is dan alle gelegenheid is om op eigen houtje de mooie kustplaatsen van Tenerife te ontdekken. Zaterdag, dag 8, kun je aan boord nog tot 9.00 uur ontbijten en is het tijd om je je spullen te pakken en van boord te gaan. Vanaf 10.00uur wordt het schip schoongemaakt.
 
De voorlopige planning (het kan zijn dat we hier door weersomstandigheden van afwijken):

Zondag: Puerto Colon
Maandag: Los Gigantes
Dinsdag: San Sebastian
Woensdag: Playa Santiago
Donderdag: Les Calletas
Vrijdag: San Miguel 

 
Veel tijd om zelf te zeilen

Omdat we werken met kleine groepen deelnemers is er veel persoonlijke aandacht en veel tijd om zelf te zeilen. Je wordt intensief begeleid door twee ervaren gecertificeerde Nederlandse professionals: Mark Schoorl van Zeilkoning.nl en Martijn van Mojo Sailing. Elke dag zal er een theoretisch gedeelte zijn, om vervolgens veel zelf te zeilen en het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Zo krijg je veel praktische tips over het varen aan boord en is er ook aandacht voor planning en voorbereiding, aan- en afmeren, ankeren in mooie baaitjes, navigatie en marifoonbediening. Je wordt je bewust van de rollen aan boord en je gaat je vertrouwd voelen met je schip en bemanning. Naast alles wat je leert is het natuurlijk een prachtige ervaring om mee te gaan. Geniet van een prachtig vaargebied met zon, zee en misschien wel dolfijnen.

 

Boek jouw zeiltraining en ervaringstocht
  • 7 maart t/m 14 maart 2020 
  • € 1.295,- per persoon shared cabin 
  • € 1.645,- per persoon privat cabin 
  • Genoemde prijzen zijn inclusief: eten en drinken aan boord (ontbijt, lunch, snacks en 2 keer diner aan boord), passer, studieboek en Bretonse plotter.
    De prijzen zijn exclusief vliegticket (boek tijdig en maak gebruik van aanbiedingen op rechtstreekse vluchten) en boordkas € 250,- p.p. voor o.a. havengelden, diesel, transitog, eindschoonmaak etc.

 
Zon, zee en zeilen

Ga je mee? Of ben je benieuwd naar meer informatie? Neem contact op met Martijn via +31 (0) 6 1111 5036 of martijn@mojosailing.nl.

 

De algemene voorwaarden van Zeilkoning en Mojo Sailing zijn van toepassing.

 

 

Meer informatie?

Martijn Post
+31 (0) 6 1111 5036
martijn@mojosailing.nl