Zeiltraining en ervaringstocht

Zeiltraining vaarbewijs en ervaringstocht

Binnen één week word je aan boord niet alleen klaargestoomd voor de examens vaarbewijs 1 & 2 maar ook voor het marifooncertificaat. Hiermee breng je het geleerde direct in de praktijk en sta je zelf aan het roer van een prachtig zeiljacht! Komend jaar, vanaf januari 2020, komt het CBR met nieuwe eisen en veranderen de vaarbewijzen voor theorie en praktijk. Daardoor wordt het halen van het vaarbewijs een stuk duurder. Dit is dus hét moment om je vaarbewijs te halen!

 

Vanuit Valencia
Even klaar met het koude winterweer in Nederland en toe aan zeilen in de zon? We varen vanuit Valencia. Onze jachten (5 of 6 cabin zeiljachten, afhankelijk van het aantal deelnemers) liggen in de prachtige Marina van Valencia van waaruit de America’s Cup werd gevaren. Afhankelijk van de wind en weersverwachting varen we naar de Balearen (Ibiza, Mallorca, Menorca en Formentera). Ook hebben we prachtige routes langs de Spaanse kust waar we mooie havens aandoen zodat er genoeg tijd is om te genieten van de lokale Spaanse cultuur en gastvrijheid.
 
 
Veel tijd om zelf te zeilen

Omdat we werken met kleine groepen deelnemers is er veel persoonlijke aandacht en veel tijd om zelf te zeilen. Je wordt intensief begeleid door twee ervaren gecertificeerde Nederlandse professionals: Mark Schoorl van Zeilkoning.nl en Martijn van Mojo Sailing. Elke dag zal er een theoretisch gedeelte zijn, om vervolgens veel zelf te zeilen en het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Zo krijg je veel praktische tips over het varen aan boord en is er ook aandacht voor planning en voorbereiding, aan- en afmeren, ankeren in mooie baaitjes, navigatie en marifoonbediening. Je wordt je bewust van de rollen aan boord en je gaat je vertrouwd voelen met je schip en bemanning. Naast alles wat je leert is het natuurlijk een prachtige ervaring om mee te gaan. Geniet van een prachtig vaargebied waar het ook ‘s winters heerlijk warm blijft.

Voorjaarsaanbieding
  • 23 t/m 30 maart 2019 
  • € 995,- per persoon shared cabin (normaal tarief €1.765)
  • €1.395,- per persoon privat cabin (normaal tarief €2.265)
  • Genoemde prijzen zijn inclusief: eten en drinken aan boord (ontbijt, lunch, snacks en 2 keer diner aan boord), passer, studieboek en Bretonse plotter.

    De prijzen zijn exclusief vliegticket (boek tijdig en maak gebruik van aanbiedingen op rechtstreekse vluchten) en boordkas €200,- p.p. voor o.a. havengelden, diesel, transitog, eindschoonmaak etc.

 

De algemene voorwaarden van Zeilkoning en Mojo Sailing zijn van toepassing.

 

 

Meer informatie?

Martijn Post
+31 (0) 6 1111 5036
martijn@mojosailing.nl