Renew your life, renew your business

Training persoonlijk leiderschap

Heb jij het lef om stappen te zetten waar je zelf diep in gelooft? Dit programma draait om persoonlijke effectiviteit. In een intensief traject leer je om jouw leven in te richten zoals jij het wilt: stippel een nieuwe koers uit! Het programma is gebaseerd op de duurzame en praktische principes van transformatie en Steven Covey’s zeven eigenschappen van effectief leiderschap.

 

Zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Stephen Covey deed lange tijd onderzoek naar het gedrag van succesvolle mensen. Mensen hun dromen waarmaken en een voorbeeld zijn voor hun eigen omgeving. Wat hebben die mensen gemeen? Welke eigenschappen dragen bij aan hun succes? En wat doen zij structureel anders?

 

Nieuwe koers

Deze training is er voor iedereen die de drive heeft om vol te leven. Voor mensen die voelen dat ze meer in zich hebben en meer uit het leven willen halen. Is elke dag voor jou een race tegen de klok? Zou je steviger in je schoenen willen staan? Zou je aan het einde van de dag écht tevreden willen zijn over wat je hebt bereikt? Leer om jouw leven in te richten zoals jij het wilt.

Meer informatie?

Martijn Post
+31 (0) 6 1111 5036
martijn@mojosailing.nl