Trossen los

Opleiding transformatieve mediation

In dit traject draait het om transformatie. Wat vastzit wordt losgemaakt en stille conflicten worden de wereld uitgewerkt. Want op het moment dat je gaat verbinden met jezelf vind je rust, kun je gedrag begrijpen en heb je begrip voor situaties. Eerst eerlijk zijn naar jezelf en je talenten en valkuilen onder ogen zien, daarna weer vrij leven in verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Vol positieve energie.  

Voor wie? 

Heb jij het lef om je kwetsbaar op te stellen? In onze optiek kun je alleen van iemand vragen om open, echt en kwetsbaar te zijn als je dat zelf ook laat zien. Mediation gaat alleen maar werken als jij als mediator het goede voorbeeld geeft. Dan kan er iets transformeren. Als je zelf echt en eerlijk bent, authentiek, inspireert en verbindt dat. Het geeft vrijheid aan anderen én aan jezelf! Deze training is voor iedereen die de kracht van transformatie wil gebruiken. Of je die kennis nou inzet als mediator, in je werk, als leider, in je privérelaties of wil investeren in persoonlijke ontwikkeling: welkom aan boord!
 

Geaccrediteerde opleiding (9 dagen) 

In zeven dagen ontdek je aan boord van het zeiljacht hoe conflicten mogelijkheden kunnen zijn voor groei. De aanvullende twee dagen aan wal in Nederland word je voorbereid op het examen van de Mediatorsfederatie Nederland (voorheen MfN). Na het succesvol afronden van de basistraining, ontvang je een certificaat van een door Mediatorsfederatie Nederland geaccrediteerde opleiding. Dé opleiding om transformatief mediator te worden. 

Ben je al mediator? Als MfN-registermediator ben je gehouden aan het PE-reglement. De week aan boord is goed voor 48 studiepunten voor Permanente Educatie (ook wel PE-punten), de opvolgdagen zijn goed voor 16 PE-punten.  
 

Wanneer gaan we?  

  • 21-28 november 2020 vanuit Tenerife 
  • Veilig en coronaproof
  • Een week transformatie opleiding aan boord: € 3.245,-. Lesmaterialen zijn inbegrepen.
  • Private cabin aan boord? Dat kan voor een meerprijs van € 500,-.
  • Twee opvolgdagen aan de wal (optioneel): € 400,-. Dit is een vast onderdeel voor deelnemers die certificaat van de opleiding tot mediator willen behalen.
  • Bijdrage aan boordkas: €250,-, aan boord te voldoen. Deze bijdrage is voor al het eten en drinken aan boord, ontbijt, lunch, snacks en 2 keer diner, havengelden, diesel, handdoeken, beddengoed, eindschoonmaak etc.
  • Het enige dat je zelf hoeft te regelen is je vliegticket. Meld je op tijd aan zodat je een voordelig ticket kunt boeken! 

Samenwerking Mediationgilde 

We werken in dit traject samen met het Mediationgilde, één van de grondleggers van de transformatieve mediation in Nederland. De opleiding zal gegeven worden door Frans Hiel, met Martijn Post als co-trainer aan boord. 

Frans Hiel +31 (0)6 4656 6111 

Martijn Post +31 (0)6 1111 5036 martijn@mojosailing.nl

Wat zeggen deelnemers?

Sinds deze training is het gaan stromen. Ik heb een kantoorbaan opgezegd en daarna zijn er verscheidene andere deuren voor me geopend. Trainer Frans Hiel en schipper/co-trainer Martijn Post bezitten de gave om in zeer korte tijd een conflict tot de kern te kunnen analyseren en mensen te begeleiden om hun beleving van dit conflict te transformeren tot een gebeurtenis die hen niet meer belast. Ik ben dankbaar voor alle steun en begeleiding en blij dat ik hierdoor ook anderen kan helpen.

 

Erik Schrama

Een waardevol cadeau aan jezelf. Het is alsof je een week los komt uit een wereld van ratio met een overvol hoofd, van stress, van moeten, van aanpassen… Je gaat terug naar waar het allemaal om draait. En dat in een prachtige omgeving. Zo mooi, zo magisch, dat moet je ervaren.

 
Ellen Jansen

“Een woord: GOUD!”

Maarten van Haren

Meer informatie?

Martijn Post
+31 (0) 6 1111 5036
martijn@mojosailing.nl