Trossen los

Transformatie-opleiding

In dit traject draait het om transformatie. Wat vastzit wordt losgemaakt en stille conflicten worden de wereld uitgewerkt. Want op het moment dat je gaat verbinden met jezelf vind je rust, kun je gedrag begrijpen en heb je begrip voor situaties. Eerst eerlijk zijn naar jezelf en je talenten en valkuilen onder ogen zien, daarna weer vrij leven in verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Vol positieve energie.  

 

Voor wie?

De wereld staat al ruim anderhalf jaar stil. En eerlijk? Hoeveel langer was je al aan het rennen maar stond je eigenlijk stil? Iedereen heeft z’n dromen en doelen. Durf je nog echt vrij te dromen en je gevoel te volgen? Zet je ook stappen, of geef je wel veel gas maar voelt het alsof je ergens ook nog op je eigen handrem staat?

Deze training is voor iedereen die de kracht van transformatie wil gebruiken. Of je die kennis nou inzet in je werk, als leider, in je privérelaties of wil investeren in persoonlijke ontwikkeling: welkom aan boord.
 

Wat levert het je op?

Een week aan boord van een luxe zeiljacht, een week helemaal  eruit, een week genieten van zon, zee en de Canarische eilanden met haar gastvrijheid ontdekken.

Maar vooral een week echt aan de slag met jezelf, stilstaan en weer vooruit kijken, weer terug bij jezelf komen, jouw authenticiteit. Dit alles met een selecte kleine groep deelnemers en onder begeleiding van twee ervaren trainers. In een week weer terugkomen bij je echte ik, weer verbinden met anderen, en vooral weer verbinden met jezelf. 
 

Geaccrediteerde opleiding (9 dagen)

In negen dagen ervaar je je eigen transformatie en ontdek je hoe conflicten mogelijkheden zijn voor groei. Je ontvangt een certificaat van een door Mediatorsfederatie Nederland (voorheen MfN) geaccrediteerde opleiding. Dé opleiding om transformatief mediator te worden. Al 800 deelnemers gingen je voor!

Ben je al mediator? Als MfN-registermediator ben je gehouden aan het PE-reglement. De week aan boord is goed voor 48 studiepunten voor Permanente Educatie (ook wel PE-punten), de opvolgdagen zijn goed voor 16 PE-punten. 
 

Wanneer gaan we?

 • 11-18 december vanuit Tenerife 
 • Veilig en coronaproof. We hanteren een protocol vooraf en aan boord zodat we een veilige bubbel met alle deelnemers creëren. 
 • Een week transformatie opleiding aan boord: € 3.245,-
 • Private cabin aan boord? Die is tijdelijk inclusief (normaal is de meerprijs € 500,-). 
 • Kom je met een vriend / vriendin of partner aan boord om dit samen mee te maken? En meld je je samen aan voor een gedeelde cabin? Dan levert je dat een korting op van € 500,- per persoon.
 • De twee opvolgdagen aan de wal zijn optioneel (maar dat wil je!): € 400,-
  In overleg plannen we de opvolgdagen in Den Haag, ongeveer 6-8 weken na de transformatie aan boord. Deze opvolgdagen zijn een vast onderdeel voor deelnemers die het certificaat van de opleiding tot mediator willen behalen.
 • Lesmaterialen zijn inbegrepen.
 • Bijdrage aan boordkas: €250,-, aan boord te voldoen. Deze bijdrage is voor al het eten en drinken aan boord, ontbijt, lunch, snacks en 2 keer diner, havengelden, diesel, handdoeken, beddengoed, eindschoonmaak etc.
 • Het enige dat je zelf hoeft te regelen is je vliegticket. Meld je op tijd aan zodat je je plek aan boord veilig stelt, en een voordelig ticket kunt boeken! 

   

Samenwerking Mediationgilde

We werken in dit traject samen met het Mediationgilde, één van de grondleggers van de transformatieve mediation in Nederland. De opleiding zal gegeven worden door Frans Hiel, met Martijn Post als co-trainer aan boord. 

Frans Hiel +31 (0)6 4656 6111 

Martijn Post +31 (0)6 1111 5036 martijn@mojosailing.nl

Wat zeggen deelnemers?

Sinds deze training is het gaan stromen. Ik heb een kantoorbaan opgezegd en daarna zijn er verscheidene andere deuren voor me geopend. Trainer Frans Hiel en schipper/co-trainer Martijn Post bezitten de gave om in zeer korte tijd een conflict tot de kern te kunnen analyseren en mensen te begeleiden om hun beleving van dit conflict te transformeren tot een gebeurtenis die hen niet meer belast. Ik ben dankbaar voor alle steun en begeleiding en blij dat ik hierdoor ook anderen kan helpen.

 

Erik Schrama

Een waardevol cadeau aan jezelf. Het is alsof je een week los komt uit een wereld van ratio met een overvol hoofd, van stress, van moeten, van aanpassen… Je gaat terug naar waar het allemaal om draait. En dat in een prachtige omgeving. Zo mooi, zo magisch, dat moet je ervaren.

 
Ellen Jansen

“Een woord: GOUD!”

Maarten van Haren

Meer informatie?

Martijn Post
+31 (0) 6 1111 5036
martijn@mojosailing.nl